onsdag 19 februari 2014

Snoppavdrag

Alla vet väl vid det här laget att kvinnans euro är 80 cent. Tänk om man vände på det och införde snoppavdrag? Jaha, du har lyckats snacka dig till den här lönen. Bra, och så kommer du ihåg att vi i den här firman har ett snoppavdrag på 20%. Det betyder att du får lika mycket lön som dina kvinliga kolleger och snoppavdraget använder vi för att hålla kvar välfärdssamhället.

3 kommentarer:

 1. Hehehe. Snoppavdrag. Så många intressanta tankar du har samlat här. Det du skriver nedan om Anne och Hannah hade jag inte tidigare tänkt på, men det har kanske nångång bevärat mig utan att jag riktigt veta vad som satt fel för mig.

  Det som jag egentligen skulle skriva var att joo-o, morotsstavar doppade i Urtekrams jordnötssmör (inte det sliskiga söta amerikanska jordnötssmöret) är toppen! Jag var väldigt skeptisk när jag först hörde om det och smakade mest av artighet. Tur att jag är hövlig, för mums så det passade mina samklökar. Eftersom Peppes inlägg har så många kommentarer så tänkte jag att min drunkar där, bäst att svara på din blogg istället :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tänkt, och tack för kommentaren! Tänkte det mest som en retorisk fråga, och ränkade inte med svar. De mest konstiga kombinationerna är ofta goda! Marmeladgodis och mögelost är också gott!

   Radera
  2. Jo jag fattade att den var retorisk, men jag brinner för att marknadsföra goda (nyttga) snacks ;)

   Radera